Lepší vztahy

Všichni víme, že ne všechny vztahy jsou taky vždycky ideální. Vzpomínám si taky třeba na rodiče svého ex partnera, kteří byli opravdu jako na nože. Oni se stále jenom hádali a mě to opravdu trhalo srdce a taky to bylo opravdu na nervy. Vůbec mě už nebavilo, když jsme jeli k jeho rodičům na návštěvu, nejhorší to bylo na víkend, když jsme tam taky museli spát. Vzpomínám si taky na jednu situaci, když jsem u těch jeho rodičů byla asi potřetí v životě. Byla to úplná katastrofa, taky velká ostuda. Vůbec mě to tam nebavilo. A musím ale uznat, že ze začátku jeho rodiče byli jako míliusové a chovali se opravdu velice slušně.

Udržujte dobré vztahy.

A říkala jsem si, jak je to mám štěstí, že mám opravdu skvělého přítele, který má slušné a hodné rodiče. Jenom že asi po hodině, když jsme dovečeřeli, tak se to všechno zvrtlo. A takové vztahy v rodině jsem opravdu už nikdy nezažila. A já se mohu pochlubit tím, že naše rodinné vztahy jsou opravdu perfektní a všichni si rozumíme a pomáháme si, jak jen to jde. A protože jsem nepochopila chování a vztahy v jeho rodině. A to byl opravdu katastrofální. Jeho rodiče tam na sebe hází jenom špínu, že až mě bylo trapně a možná jsem se taky dokonce trošku červenala. Jenomže co jsem mohla dělat?

Vztahy jsou důležité.

Chtěla jsem se chovat, že opravdu nic neslyším a že mě tohle se netýká. Jenomže nejhorší na tom potom bylo, když přítel odešel, protože se urazil, aniž měl důvod. Takže já jsem potom pro jeho rodiče byla takový prostředník, což bylo pro mě velice nepříjemné. Takže jsem se po deseti minutách raději zvedla a odešla jsem z místnosti a šla jsem do pokoje, kde jsme měli s přítelem přespat. Řeknu vám, že takové vztahy v rodině jsou opravdu omezující a jsou trapné, takže už bych tohle nikdy nechtěla zažít. Takže je vážně lepší, když budete udržovat opravdu jen samé dobré vztahy.

Proudly powered by WordPress | Theme: Outfit Blog by Crimson Themes.