Raději si pořídím magnetický držák na mobil do auta

Otázkou je, který bude ten nejlepší. Samozřejmě nejspíš ten, který bude kvalitní a dobře držet, že během jízdy nebo manipulace s automobilem nespadne. Magnet sám o sobě je dostatečně pevný, že by to mohla být v podstatě nejlepší volba. Teď už jen pro něj vybrat to správné místo, aby bylo pro naše oči to nejbezpečnější.
dva v autě

Existuje více druhů:

Do mřížky ventilace – je prakticky univerzální, jelikož se dá uchytit nejen mobilní telefon, ale i GPS. Pokud ho instalujeme do ventilace, tak nepřekáží ve výhledu na předním skle a ani nemá šanci sklouznout z palubové desky, zkrátka jednoduše velmi pevně bude držet díky silnému magnetu, který je na obou stranách velmi tenký. Je umístěný jak na držáku, tak se hravě nalepí na zadní stranu mobilního telefonu. Navíc je plus, že se dá snadno přendat kamkoliv jinak nebo do jiného vozidla.
auto a slunce

Do mřížky ventilace s kloubem – toto elegantní provedení má výkonné magnety, které budou telefon držet a nejen to, konstrukce je vybavena kloubem, který se otáčí o 360°, což umožňuje velmi pohodlný pohyb. Opět je spojen magnetickou nálepkou.

Na palubní desku nebo okno s kloubem a přísavkou – kdo nemá rád věci na palubní desce, tak si ho rozhodně nepořídí, na druhou stranu je to přehledný stojan, který pevně drží díky magnetickému spojení a kloub zajistí pohodlně otočení směrem k řidiči. Tento magnetický držák na mobil do auta lze připevnit i díky přísavce na nějakou část předního okna.

Na palubní desku s kloubem, přísavkou a dokonce s bezdrátovým připojením – praktická věc, sice o trochu víc se investuje do nákupu, ale na druhou stránku, pokud zde bude navigace, tak se přístroj rychle vybíjí, takto je záruka stálosti. Umístit se dá také prakticky kamkoliv a nemusí to být ani automobil.
telefon připojen v autě

Držáků je na výběr podstatně dost a také jejich funkce a provedení jsou rozdílné. Podle jejich dovedností lze pak počítat i s vyšší pořizovací hodnotou. V podstatě ale svůj úkol splní znamenitě. Přístroj drží pevně díky magnetické samolepce a nijak nebrání řidiči, aby se v klidu nemohl věnovat řízení a bezpečnosti na komunikacích.

Proudly powered by WordPress | Theme: Outfit Blog by Crimson Themes.